Szúnyogirtás házi módszerei

szúnyogirtás  házilagosan

Szúnyogirtást végző vállalkozásunkat elérheti okos telefonról 06205723309

rovarirtas@rovarirtas.eu


 

A szúnyogirtás házi módszerei!
Sokat teszünk a szúnyogok ellen amennyiben életterüket minimálisra csökkentjük. A szúnyogirtás házilag legegyszerűbb módszere az ha megszüntetjük a környékünkön a pocsolyákat pangó vizeket! Az alkalmi víztározókat lefedjük! Fontos lépés a szúnyogok ellen , ha kitisztítjuk a az esőcsatornákat. Az eldugult esőcsatorna megtartja a vizet melyben örömmel szaporodnak a szúnyogok. A rövidre vágott gyep is elősegíti a házilagos szúnyogirtást! Az ablakokra ajtókra érdemes a szúnyogirtás házi módszere keretében szúnyoghálókat felszerelni!
Boltokban különböző nagyságú és fajtájú elektromos szúnyogirtó berendezések kaphatóak!
Ezen készüléket a teraszra kitéve folyamatosan gyéríthetjük a környék szúnyog állományát. Létezik ügynevezett szúnyogirtó aeroszol. Ezek sokféle márkában jelennek meg az üzletek polcain. A házilagos szúnyogirtás terén, főleg a zárt terekben tapasztalatunk elfogadható eredményeket.

Illó olajok használata a házilagos szúnyogirtásban

Sokfajta javaslatot találtunk az Interneten de szerintünk a leghatásosabb a drogériákban kapható szúnyogriasztó krémek és aeroszolok!
A szúnyogok távoltartására forgalomban vannak ügynevezett gyertyák és füstölő berendezések is. Ezen alkalmazása ideiglenesen megoldhatja szúnyogok távoltartását

Növények használata a házilagos szúnyogirtásban

Állítólag vannak olyan növények melynek illatukkal taszítják és távoltarják a vérszívó szúnyogokat. Próbálják ki hátha beválik.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

s