Földi kémiai szúnyogirtás

Földi kémiai Szúnyogirtás Településeken. városokban falvakban

 Szúnyogirtás telefonja 06 205723309

rovarirtas@rovarirtas.eu

A földi kémiai szúnyogirtás egyik alapfeltétele hogy a szúnyogirtáshoz megfelelő időjárási körülmények legyenek! A szúnyogirtást naplemente után szélcsendes időjárás esetén végzik a szúnyogirtó szakemberek. A naplemente utáni és az esti időszakban a vérszívó szúnyogok tömegei repkednek a levegőben és keresik a vérszívás lehetőségét. Ez az időszak a legalkalmasabb a szúnyogirtás végrehajtására.

A földi kémiai szúnyogirtást terepjáró gépkocsira szerelt olyan berendezéssel hajtjuk végre ami úgynevezett melegködöt terít szét az irtandó területen. A szúnyogirtás szakemberei szúnyogirtásra engedélyezett szer hatóanyaga köddel együtt jut el a légtérbe és a környező fás bokros részeire, ahol elpusztítja a szúnyogok jelentós hányadát. A földi kémiai szúnyogirtás során kijuttatott anyag csekély mennyige emberekre és melegvérű állatok semmiféle veszélyt nem jelent. Minden estben előzetes tájékoztatást kapnak a terület méhészei a szúnyogirtás időpontjáról
 

Rendeljen gyors és biztonságos szúnyogirtást szúnyogirtó szakembereinktől.
Szúnyogirtást földi melegköd géppel végezzük! Gyors hatékony megoldás a szúnyogok ellen.
Kémiai Szúnyogirtást végző szakembereink az ország minden településen vállal   szúnyogirtást!

Végzettségünk, engedélyünk, szakértelmünk és tárgyi eszközeink rendelkezésünkre állnak a földi kémiai szúnyogirtás elvégzésére! A szúnyogirtásnak járványügyi megelőzési szerepe is van.

földi kémiai szúnyogirtás Földi kémiai szúnyogirtás a településeken
 

Szúnyogirtó földi kémiai szúnyogirtás szolgálatunk biztosítja nyugalmát a szúnyogokkal szemben